Пелети А1 – цена 370 лв/тон с ДДС

Wood pellets


Диаметър от 6 мм.

Влажност – максимум 0.8%

Пепел – максимум 0.7% /

Калорична стойност – 4.8 ккал. до 5.10 ккал. 17.20 Mj/кg.

Обемна плътност – 710 кг/м3 ≥


15кг торби x 67 броя са равни на 1000 тона./сандък

А1 100% иглолистни пелети са идеални за висок клас печки и пещи за домашна употреба.

Това е продукт с безкомпромисно качество от Тимбър Хийт ЕООД, произведен от 100% иглолистни стърготини.

ЛЯТНА ЦЕНА ВАЛИДНА ДО 1-ВИ СЕПТЕМВРИ

 

ПОРЪЧАЙ

Дървени пелети

peleti-1Ние извършваме ежечасово наблюдение на всички важни качества на нашите пелети: тяхната висока калоричност, ниско съдържание на пепел, контролирана влажност и обемна плътност.

Дървените пелети на Тимбър Хийт имат висока калорична стойност от около 5 кВтч/кг. Това означава, че 2 кг пелети съдържат същото количество енергия като 1 литър течно гориво за отопление. Поради тяхната компактност и висока енерийна плътност от около 650 кг/кв.м, имат нужда от много малко пространство за съхранение.

Пелетите ни се предлагат в големи и малки торби. Стандартизацията на размера на пелетите позволява по-лесно боравене, лесен транспорт и използването на автоматични конвейрни системи. Предлагаме на крайните си клиенти варианта да брандират торбите със собствено лого и изображение, реално оставяйки празен етикета на продукта ни. Това е предпочитан вариант за по-големи вериги от магазини и дистрибутори на едро. Можете да се информирате за нашата програма за празни етикети, като ни изпратите имейл.

Премиум марката пелети Тимбър Хийт е сертифицирана от европейските схеми за сертифициране на качеството DINplus. Благодарение на техните изключителни свойства, те са идеални за употреба в печки на пелети и пелетни котли за централно отопление.

Тимбър Хийт не използва изрезки или други отпадъчни материали, които биха намалили качеството на пелетите. Избягваме да използваме изрезки, тъй като те са склонни да носят значително количество прах. Когато се използват изрезки, материалът се промива старателно под налягане и всички некачествени части се премахват.